Yritystehtaan hautomo vahvistui kesäkuussa kahdella uudella, vahvasti hyvinvoinnin kentällä toimivalla startupilla, Onerva Hoivaviestintä Oy:lla sekä Fibion Oy:lla!

”Mahtava päästä osaksi mukaan Yritystehtaan hautomoa. Odotetaan innolla valmennusta ja sparrausta!” Onerva Hoivaviestinnän Ville Niemijärvi iloitsee.

Onerva Hoivaviestintä on kotihoitoon ja palveluasumiseen kehitetty sovellus, joka keskittyy ensisijaisesti omaisviestintään. Palvelu mahdollistaa yhteistyön omaisten ja hoitajien välillä, ja sillä voidaan viestinnän lisäksi lähettää muun muassa tiedotteita ja hoitaa ikäihmisten kauppa-asioinnit.

Toinen sisään otetuista yrityksistä on Fibion, joka keskittyy istumisen- ja arkiaktiivisuuden mittaamiseen ja analysointiin. Fibionin mittari tunnistaa arjen erilaisia aktiivisuustyyppejä, kuten istumisjaksot, seisomiset sekä kevyen ja reippaan kävelyn. Se mittaa ja analysoi eri aktiivisuustyyppien energiankulutuksen ja terveysvaikutukset taustatietojen perusteella.

”Todella hienoa päästä hautomoon, kun tietää miten kovia ammatillisia siellä on, ja miten hyvää sparrausta sieltä saa. Näen tämän selkeänä askeleena Fibionin menestystarinassa”, Fibionin Olli Tikkanen hehkuttaa.

 

Esihautomosta Rahoituspaaneelin kautta Hautomoon

Sekä Onerva että Fibion ovat olleet mukana Yritystehtaan esihautomossa syksyllä 2019. Esihautomovalmennuksen päätöksenä oli joulukuun 2019 Rahoituspaneeliin osallistuminen. Yritysten valmentajana toiminut Henna Kautto kertoo, että hän näkee potentiaalia niin liikeideoissa, yrittäjissä kuin tiimeissä:

”Yritysten veturit eli Olli Tikkanen ja Ville Niemijärvi ovat molemmat hyvin avoimia oppimaan uutta ja luomaan ketterästi toimintaa. Yhteistyö on sujunut loistavasti ja uskon että tulevaisuudessa saamme nähdä näitä yrityksiä kasvun tuojina alueellisesti.”

 

Lue lisää Yritystehtaan hautomosta !

Oona Tynkkynen

Written by Oona Tynkkynen

sisällöntuottaja #some #graafinensuunnittelu #viestintä