Innovaatioputki on Jyväskylä Entrepreneurship Societyn eli JESin kehittelemä polku kaikille yrittäjyydestä innostuneille opiskelijoille. Innovaatioputki mahdollistaa opiskelijalle todella kokonaisvaltaisen paketin yrittäjyyteen tutustumiseen matalalla kynnyksellä. Innovaatioputkesta voi valita itseä kiinnostavat tapahtumat tai kurssit - kaikkia ei ole siis pakko käydä, mutta se on mahdollista!

Kuuntele alta JESin podcast aiheesta ja sukella innovaatioiden ja yrittäjyyden maailmaan!

 

Mistä Innovaatioputki koostuu?

Innovaatioputken alkupäässä on kaksipäiväinen IDEA JKL -tapahtuma, jossa saa ensimmäisen kosketuksen startup-yrityksessä toimimiseen. Viimeisin IDEA JKL järjestettiin lokakuun alussa. Tunnelmia voit käydä kurkkaamassa alta!

 

IDEA JKL seuraa Jyväskylän yliopiston Venture Lab -kurssi, jossa perehdytään uuden hankkeen luomisprosessiin aina mahdollisuuksien tunnistamisesta kestävän liiketoiminnan käynnistämiseen. Opiskelijat työskentelevät ryhmissä analysoidakseen mahdollisuuksia ja luodakseen liiketoimintamallin markkinapohjaisen ongelman ratkaisemiseksi. Päätavoitteena on luoda ymmärrystä siitä, miten uudet innovaatiot muuttuvat kaupalliseksi todellisuudeksi ja saattavat muuttaa yhteiskuntaa. Tutustu tarkemmin Venture Lab -kurssiin!

Seuraavana putkessa on neliviikkoinen yrittäjyysohjelma Discovery Tuesday!  Discovery Tuesdayssa tiimit innovoivat ja rakentavat yritysideoita huikeiden valmentajien ja keynote-puhujien opastuksella. DT:hen voi hakea valmiilla tiimillä tai itsekseen. Tutustu tarkemmin Discovery Tuesdayhin ja hae mukaan 13.12.2020 mennessä! Seuraava DT starttaa 12.1.2021 ja huipentuu 4.2.2021. Katso videolta mistä Discovey Tuesdayssa on kyse!

 

Innovaatioputken päässä on Yritystehtaan Ideasta Yritykseksi -valmennus, jossa omaa mahdollista yritysideaa pääsee testamaan ja kehittämään kokeneiden yrittäjyysvalmentajien sparrauksessa kohti yrityksen perustamista. Samalla valmentajatiimi auttaa ymmärtämään yritystoimintaa, sen mahdollisuuksia ja vaatimuksia. Osallistuminen ei edellytä y-tunnusta. Tutustu Ideasta Yritykseksi -valmennukseen ja katso tulevat toteutukset!

 

JES eli Jyväskylä Entrepreneurship Society on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. JES tarjoaa muun muassa puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. JES on osa Suomen laajuista ES-järjestöjen verkostoa, jonka toimijat levittävät yrittäjyyden ilosanomaa omissa kaupungeissaan.

Yritystehdas

Written by Yritystehdas