1 min read

Kasvuyrittäjä, muista myös lomailla!

By Yritystehdas on 14.6.2019 14:54

loma

Liiketoiminnan valmennuksen lisäksi me pidämme huolen yrittäjän suorituskyvystä ja hyvinvoinnista. Startup-yrittäjän arki on ajoittain hektistä, ja oman intohimon parissa työskenteleminen voi viedä mennessään, jolloin lepääminen helposti unohtuu. Siksi kasvuun tähtäävän yrittäjän on tärkeää viettää välillä vapaata ja ladata akkuja. Kysyimme Facebook-sivullamme, mitkä ovat parhaita tapoja rentoutua kesällä. Kokosimme vinkeistä muutamia tähän blogiin!

 

Panostan itselleni tärkeisiin asioihin

Vaikka työ tuottaa monelle yrittäjälle innostusta ja merkityksellisyyttä, on supertärkeää varata aikaa myös muulle mielekkäälle tekemiselle. Omat harrastukset palauttavat mieltä ja kehoa, ja avaavat ajattelua. Oli harrastuksesi sitten maraton, golf, lukeminen, askartelu tai joku ihan muu, anna sille aikaa kesällä.

Lepään, makoilen ja annan ajatuksille tilaa 

Välillä myös yrittäjän on hyvä tylsistyä ja antaa ajatuksen harhailla. Sulje tietokone ja puhelin, ota aikaa itsellesi ja päivittäiselle haaveilulle. Kun uudet ideat ja laajempi perspektiivi saavat rauhassa muhia, saattaa uusi näkökulma vauhdittaa työtä lomalta palattua. Kuka tietää, vaikka uusi liikeidea odottaisi jo mielesi perukoilla tilaa nousta pintaan!

Etsin uusia piilopaikkoja ja nautin elämästä 

Uudet ympäristöt auttavat irtautumaan arjesta. Vaihtamalla maisemaa ja rikkomalla rutiineja pääsee yllättävän nopeasti työasioista eroon. Myös omasta kotikaupungista voi löytää uusia ympäristöjä ja kahviloita. Uudet kokemukset ja spontaanit ideat palauttavat mieltä nopeasti. Miltä kuulostaisi yöuinti, uudet jälkiruokakokeilut tai pyörälenkki ilman määränpäätä?

Yritystehtaalle luodaan uutta Performance -valmennusohjelmaa, jossa tuetaan hautomoasiakkaidemme suorituskykyä ja hyvinvointia. Menestyvän startupin taustalla on aina hyvinvoiva ja suorituskykyinen tiimi. Jos sinulla on kasvuun tähtäävä liikeidea, ota yhteyttä valmentajiimme!

Yritystehdas

Written by Yritystehdas